inga bilder hittades
Peronalen som jobbar i servisen på Djurby har kommit fram till att det är minst lika roligt att jobba på bröllop som att gå på bröllop! Att få passa upp på glada och finklädda gäster, att få hjälpa bruden att justera klänningen som skaver och att få tjuvkika på brudvalsen från köket är något som alla i personalen tycker är en riktig höjdare. Visst finns det även stunder som är lite mindre glamorösa. Som att handdiska 90 assietter 2 gånger inom loppet av 1,5 timme till exempel. Men i det stora hela är det ändå härligt att jobba på bröllop.I helgen serverades bröllopsgästerna dubbelmarinerad oxfilé med potatisgratin, rödvinssås, bönor och grönsallad. Oxfilén serverades kall och kändes fräsch och lyxig i sommarvärmen. Till dessert bjöds det på panacotta med jordgubbar. Något som på senare år blivit lite av en klassiker på Djurbys bröllop. Och snart är det dags för bröllop igen. Hoppas att jag får jobba då!